Logo VRUBrandweer

Ik heb een Nefit cv-ketel: wat nu?

Gisteren verschenen in de media berichten over mankementen aan Nefit cv-ketels van het type Topline, die zijn geproduceerd tussen 2006 en 2009. Door een niet goed werkend onderdeel zou er een verhoogd risico zijn op brand en op koolmonoxidevergiftiging (CO), blijkt uit een onderzoek in opdracht van RTL Nieuws.

Lees meer

Wij hebben een goed voornemen voor jou!

Heb je al goede voornemens voor 2018 gemaakt? Wij hebben er wel één voor je: maak met een paar simpele stappen jouw huis brandveilig. Een checklist en de Woningcheck-app helpen je op weg.

Lees meer

Bedankt voor de samenwerking!

Mede dankzij onze vrijwillige brandweercollega's staan wij 24/7 paraat. Daar willen wij de werkgevers van onze vrijwilligers hartelijk voor bedanken.

Lees meer

Wij wensen je brandveilige feestdagen

De decembermaand staat in het teken van de feestdagen. De versiering komt uit de kast, mensen zoeken elkaar op. Met de extra drukte in huis en aan tafel liggen de risico’s op de loer.

Lees meer

Senioren zijn vaker slachtoffer

Het kan iedereen overkomen: brand in huis. De meeste branden ontstaan door menselijk handelen. Senioren zijn vaker slachtoffer. Weet u wat u kunt doen om brand te voorkomen?

Lees meer

Ieder kind heeft recht op een brandveilig thuis

20 november is het ‘Internationale dag van de rechten van het kind’. Ieder kind heeft recht op een warm, maar ook brandveilig thuis. Hoe kun je er voor zorgen dat het thuis gezellig warm is, maar ook brandveilig?

Lees meer

U bevindt zich op de publiekssite van de brandweer in regio Utrecht. Bent u samenwerkingspartner, bestuurder of raadslid? Klik dan door naar VRU.nl »